Jack Nicholson ve Kristen Wiig, Toni Erdmann'ın yeniden çevriminin başrollerinde yer alacak

3.252 Gösterim
8 Şubat 2017 10:37
Jack Nicholson ve Kristen Wiig, Toni Erdmann'ın yeniden çevriminin başrollerinde yer alacak

2016 yılının en çok konuşulan filmi Toni Erdmann'ın Hollywood yeniden çevriminde başrolleri Jack Nicholson ve Kristen Wiig paylaşacak.


Maren Ade'nin yazıp yönettiği ve yapımcılığını üstlendiği, Cannes Film Festivali'nde prömiyerini gerçekleştirdikten sonra bir anda yılın üzerine en çok konuşulan filmi olan Toni Erdmann'ın Hollywood yeniden çevrimi geliyor.

 

Maren Ade, kısa bir süre önce Toni Erdmann'ın yeniden çevrimine sıcak baktığını açıklamıştı. Variety'nin özel haberine Paramount, Oscar adayı filmin yeniden çevrim haklarını aldı.

Haberde belirtilene göre filmin aykırı ana karakterine Jack Nicholson, orijinalinde Sandra Hüller'in canlandırdığı Ines karakterine ise Kristen Wiig hayat verecek. Böylelikle Jack Nicholson, 2010 yılında yer aldığı How Do You Know'dan sonra ilk kez sinemada rol almış olacak. Orijinal filmin yönetmeni Maren Ade'nin yapımcı kadrosunda yer aldığı uyarlamada, Adam McKay ve Will Ferrell gibi isimler de yapımcı ekibine dâhil olacak. Filmin şu an için senaristi ya da yönetmeni belli değil.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.