İzlemeden önce Eternals hakkında bilinmesi gerekenler!

13.332 Gösterim
28 Ekim 2021 16:55
İzlemeden önce Eternals hakkında bilinmesi gerekenler!

Marvel Sinematik Evreni'nin yeni karakterleriyle tanışacağımız Eternals'ı izlemeden önce bilinmesi gerekenleri derledik. Eternallar kimdir, güçleri nelerdir, Thanos evrenin yarısını yok ederken neden müdahale etmediler gibi soruların tüm cevapları bu videoda!


Avengers: Endgame ile birlikte bir dönemi kapatan Marvel Sinematik Evreni, özellikle WandaVision, Loki gibi dizilerin de devreye girmesiyle çoklu evrenlerin merkezinde olacağı farklı bir yola girdi. Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok (Spider-Man: No Way Home) filminde bu mevzu hayli önem arz eden bir husus olacakken, Doktor Strange Deliliğin Çoklu Evreninde (Doctor Strange in the Multiverse of Madness) filminde ise çoklu evrenler doğrudan anlatının odağında olacak. Bu iki filmden önce gösterime girecek olan Eternals ise hem bizlere Marvel evreninin farklı bir tarafını gösterecek hem de MCU içerisindeki yeni döneme geçişte oldukça kudretli yeni karakterlerini tanıtacak.

 

Belki de Guardians of the Galaxy'den beri ilk defa sayıca bu denli fazla yeni karakterle tanışacağımız Eternals'ta, MCU içerisinde görmediğimiz fakat çizgi romanlarda gerek insanlığın gerekse süper güçlere sahip kahramanların kökenine dair bir şeyler ifade eden Eternallar ile tanışacağız. 

 

Filmin duyurulmasından bu yana herkesin aklına düşen, filmden yayınlanan ilk görüntülerle birlikte daha da yüksek sesle dile getirilen; Eternallar kimdir, güçleri nelerdir, Thanos ile verilen mücadelede neden yardım etmediler gibi sorulara cevapların da yer aldığı, Eternals'ı izlemeden önce bilinmesi gereken temel şeyleri derlediğimiz videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.