It'in yönetmeni Andy Muschietti'den yeni bir Dracula filmi geliyor

2.850 Gösterim
6 Eylül 2017 15:00
It'in yönetmeni Andy Muschietti'den yeni bir Dracula filmi geliyor

Son olarak çektiği O (It) filmi önümüzdeki günlerde seyirciyle buluşacak olan Andy Muschietti'nin, Dracula'nın ön bölüm hikâyesinin anlatılacağı yeni bir projenin hazırlığında olduğu açıklandı.


Paramount, klasik Dracula hikâyesinin ön bölümü olacak olan bir filmin hazırlıklarına başladı. Dacre Stoker ve J.D. Barker tarafından yazılmış olan ve Bram Stoker Estate onaylı ön bölüm (prequel) hikâyesinden sinemaya uyarlanacak filmin yönetmen koltuğunda oturacak ismin ise Andy Muschietti olacağı açıklandı. 2013 yılında Mama filmiyle ilk uzun metraj deneyimini yaşayan Muschietti'nin yeni filmi O (It), 15 Eylül'den itibaren seyirciyle buluşacak.

 

Bram Stoker'ın 1897 yılında yayımladığı Dracula, korku türünü değiştiren eserlerden biri olmuş ve pek çok kez sinemaya uyarlanmıştı. Paramount'un yeni filminde ise hikâye 1868 yılında geçecek ve 21 yaşındaki Bram Stoker'ın kötücül bir varlıkla karşılaşmasını anlatacak.

 

Yönetmenin merakla beklenen filmi It, ön gösterimleri sonrası olumlu reaksiyonlar almış durumda. Ayrıca yapılan tahminlere göre film, ilk hafta sonunda ABD'de $60 milyon civarı bir hasılatla açılışını gerçekleştirecek gibi duruyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.