İrem Helvacıoğlu ve Şükrü Özyıldız'ın başrolü paylaştığı Karadut dizisinin yayın tarihi açıklandı

2.452 Gösterim
16 Eylül 2024 15:05
İrem Helvacıoğlu ve Şükrü Özyıldız'ın başrolü paylaştığı Karadut dizisinin yayın tarihi açıklandı

İrem Helvacıoğlu'nun başrolü Şükrü Özyıldız ile paylaştığı Karadut 23 Eylül'den itibaren pazartesi akşamları ATV'de ekranlara gelecek. Dizi, babasının katı kuralları altında yaşayan, kariyerinin zirvesindeki kişisel gelişim uzmanı olan Zuhal'ın hikâyesini konu ediniyor.


Kariyerinin henüz başlarında Sen Anlat Karadeniz dizisiyle adından söz ettiren İrem Helvacıoğlu'nun başrolü Şükrü Özyıldız ile paylaştığı Karadut 23 Eylül'den itibaren pazartesi akşamları ATV'de ekranlara gelecek. Senaryosunu Sırma Yanık'ın kaleme aldığı dizi, kariyerinin zirvesinde bir kişisel gelişim uzmanı olan Zuhal'ın babasına verdiği söz doğrultusunda annesinin eksikliğini hissettirmemek için ev hanımlığına dönmesiyle birlikte gelişen olayları takip ediyor.

 

Yapımcılığını Tims&B Productions'ın üstlendiği Karadut dizisinin yönetmen koltuğunda Murat Saraçoğlu oturuyor. İrem Helvacıoğlu'nun ülkenin ünlü kişisel gelişim uzmanı Zuhal'e hayat verdiği dizinin oyuncu kadrosunu Şükrü Özyıldız, Aslı İnandık, Burak Dakak, Selin Türkmen, Ebrar Karabakan, Onur Gürçay, Naz Elmas, Rami Narin, Elif Nur Kerkük, Yaşar Aydınlıoğlu ve Engin Şenkan oluşturuyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.