Indira Varma, Obi-Wan Kenobi dizisinin kadrosuna katıldı

1.737 Gösterim
3 Mart 2021 11:00
Indira Varma, Obi-Wan Kenobi dizisinin kadrosuna katıldı

Game of Thrones ve Luther dizileriyle tanınan Indira Varma, Disney+’da yayınlanacak Star Wars dizisi Obi-Wan Kenobi’nin kadrosuna katılan isimlerden oldu.


Mira Nair'in 1996 yapımı Kama Sutra: A Tale of Love filmiyle kariyerine başlangıç yapan Indira Varma, daha önce Rome, Luther, Game of Thrones, Exodus: Gods and Kings ve Carnival Row gibi yapımlarda küçük rollerde yer almıştı.

 

Dizinin başrol oyuncusu Ewan McGregor’ın geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamaya göre dizinin çekimlerine Ocak 2020’de başlanması planlanıyordu. Ancak COVID-19 sebebiyle bu tarih 2021 Mart ayına ertelendi. Şubat ayında, Eddie Izzard ile yaptığı röportajda ise dizinin çekimlerine ilkbaharın sonlarında başlanacağını ve çekimlerin Los Angeles’ta olacağını söyledi.

Dizinin Yeni Bir Umut ve Sith’in İntikamı arasındaki periyotta geçmesi bekleniyor. Kadrosunda Obi-Wan Kenobi’yi canlandıran Ewan McGregor’ın bulunmasının yanı sıra, Anakin Skywalker'a hayat veren Hayden Christensen da olacak. 

 

McGregor’ın geçtiğimiz ay yaptığı açıklamaya göre dizinin yönetmen koltuğunda The Mandalorian’ın ilk iki bölümünü yönetmiş olan Deborah Chow oturacak ve The Mandalorian ile The StageCraft’ta kullanılan ultra yüksek çözünürlüklü SFX arkaplan teknolojisi kullanılacak.

 

Kaynak: Deadline

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.