Independence Day'in devamı geliyor....

2.876 Gösterim
23 Haziran 2015 00:00
Independence Day'in devamı geliyor....

Yönetmenliğini ilk filmde olduğu gibi Roland Emmerich'in üstlendiği Independence Day Resurgence'da Vivica A. Fox, Jeff Goldblum, Liam Hemsworth, Jessie Usher, Maika Monroe, Judd Hirsch, Sela Ward ve Charlotte Gainsbourg gibi isimler de oyuncu kadrosuna dahil oldular. Türkiye'de 1 Temmuz 2016 'de vizyona girecek olan film, 96 yapımı ilk filmden neredeyse 20 yıl sonra vizyona girmiş olacak. İlk filmde başkanı canlandıran Bill Pullman'da ikinci filmde yer alacak isimler arasına girmiş bulunuyor.


Independence Day'in yapımcısı olan Dean Devlin'de yine bu yeni filmde yapımcı görevini üstlenirken, yanına filmin yönetmeni Roland Emmerich ve Harald Kloser katılıyor. Senaryo ise yine Devlin ve Emmerich'in yanı sıra James Vanderbilt, James A.Woods ve Nicolas Wright tarafından yazılmış.

Ayrıca, Fox, Independence Day Resurgence filmine ait, bir uzay gemisi ve onunla poz veren yönetmenin, ilk görsellerini yayınladı. Hikaye; yine dünya kuvvetlerinin birlik olup, çok gelişmiş teknolojiye ve silahlara sahip dünyayı ele geçirmek isteyen uzaylılara karşı savunmaları üzerine.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.