In Plain Sight dizisi GAİN'de yayında!

27.204 Gösterim
22 Haziran 2023 22:10
In Plain Sight dizisi GAİN'de yayında!

Birkenshaw Canavarı olarak bilinen seri katil Peter Manuel'in 1950'lerde İskoçya'da işlediği suçları konu alan üç bölümlük mini dizi In Plain Sight, GAİN'de yayına girdi. 


1956 ve 1958 yılları arasında Lanarkshire'da en az sekiz kişiyi öldüren İskoç seri katil Peter Manuel ile onu adalete teslim etmek için uğraşan dedektif William Muncie'nin mücadelesini anlatan suç draması In Plain Sight, GAİN'in dizi kataloğunda yerini aldı. Nick Stevens'ın yazıp John Strickland'ın yönettiği üç bölümlük yapım, ilk olarak ITV'de yayınlanmış ve dizinin dağıtımını BBC Worldwide üstlenmişti.

Gerçek bir suç hikâyesini konu alan dizide, Birkenshaw Canavarı olarak bilinen seri katil Peter Manuel'e Line of Duty ve The Nest gibi dizilerle tanınan Martin Compston hayat verirken, azılı katili mahkûmiyetine kadar takip eden Komiser William Muncie'yi Shetland ve Primeval gibi dizilerle tanınan Douglas Henshall oynuyor. Dizideki performanslarıyla BAFTA'da ayrı ayrı En İyi Aktör ödülüne aday olan ikiliye; Joanne Thomson, Shauna Macdonald, Gilly Gilchrist, Joanna Roth, Sorcha Groundsell, Jack Greenless ve Bobby Rainsbury gibi isimler eşlik ediyor.

GAİN ekranlarında izleyiciyle buluşan In Plain Sight'ın fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.