İllegal Hayatlar vizyona hızlı bir giriş yaptı

45.670 Gösterim
17 Ocak 2023 18:30
İllegal Hayatlar vizyona hızlı bir giriş yaptı

Mahsun Karaca'nın başrolünde yer aldığı İllegal Hayatlar, Mart 2020'den bu yana vizyona giren ve animasyon olmayan yerli filmlerin ilk hafta sonu performansları baz alındığında, Bergen'den sonra en yüksek "salon başına ortalama seyirci" sayısına ulaşan film oldu.


Röportaj Adam Youtube kanalına çektiği videolarla popülerlik kazanan Mahsun Karaca'nın başrolünde yer aldığı İllegal Hayatlar, vizyon macerasına hızlı bir giriş yaptı. Gösterimdeki ilk üç gününde 152 bin 634 seyirci tarafından izlenen film, Çakallarla Dans 6 ve Aykut Enişte 2'nin ardından Mart 2020'den bu yana olan periyodun en iyi açılış yapan üçüncü komedi filmi oldu. Film ayrıca, aynı periyotta gösterime giren ve animasyon olmayan yerli filmlerin ilk hafta sonu performansları baz alındığında, salon başına ortalama 484 seyirciyle Bergen'den sonra en yüksek "salon başına ortalama seyirci" sayısına ulaşan film oldu.

 

Kaçak bir kumarhane işleten Mahsun'un, polis baskınlarından kurtulmak için tüm operasyonuna paravan olarak bir siyasi parti kurmasıyla gelişen olayları anlatan filmin, vizyona yaptığı bu hızlı başlangıcı ilerleyen haftalara taşıdığı senaryoda, toplam bir milyon seyirci baremini zorlama potansiyeli bulunuyor. İllegal Hayatlar'ın bu potansiyele erişip erişemeyeceğine dair sinyalleri, önümüzdeki iki haftalık gişe performansından tespit edebileceğiz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.