İlk ve Son dizisinin 2. sezon yayın tarihi belli oldu

19.223 Gösterim
12 Eylül 2024 19:53
İlk ve Son dizisinin 2. sezon yayın tarihi belli oldu

BluTV'nin sevilen dizisi İlk ve Son, 24 Ekim'den itibaren ikinci sezonuyla ekranlara dönüyor. Hazal Subaşı ve Ulaş Tuna Astepe'nin başrolü paylaştığı dizi, Nilüfer ve Cihan çiftinin ilişkisini merkeze alıyor.


BluTV'nin fenomen dizisi İlk ve Son ikinci sezonuyla ekranlara dönüyor. Senaryosunu Hakan Bonomo'nun kaleme aldığı, ilk sezonu 2021 yılında ekranlara gelen dizinin ikinci sezonu, 24 Ekim'den itibaren bluTV'de izleyiciyle buluşacak.

 

Yapımcılığını Ortaks Yapım'ın üstlendiği İlk ve Son dizisinin yönetmen koltuğunda Devrim Yalçın oturuyor. Çukur dizisinin yıldızı Hazal Subaşı ile Sen Anlat Karadeniz dizisiyle adından söz ettiren Ulaş Tuna Astepe'nin başrolü paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunu Muhammet Uzuner, Sevil Akı, Senan Kara, Neslihan Arslan, Zeynep Yüce, Naz Göktan, Seyhan Arman ve Azra Aksu oluşturuyor. Nilüfer ve Cihan çiftinin ilişkisini merkeze alan dizinin konuk oyuncu kadrosunda Serhat Kılıç, Serdar Orçin, Sarp Levendoğlu, Kaan Sevi, İlker Kızmaz ve İsmet Ege Tonbul yer alıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.