İlk ve Son dizisinin 2. sezon tanıtımı yayınlandı

489 Gösterim
15 Ekim 2024 12:26
İlk ve Son dizisinin 2. sezon tanıtımı yayınlandı

BluTV'nin en ses getiren dizilerinden İlk ve Son'un üç yıllık aranın ardından gelen ikinci sezonundan ilk tanıtım yayınlandı. Hazal Subaşı ve Ulaş Tuna Astepe'yi bir araya getiren dizi, 20’li yaşlarının ortasında tanışan Nilüfer ve Cihan'ın bitmeye yüz tutan ilişkilerinin gelgitlerini anlatıyor.


BluTV'nin en ses getiren dizilerinden İlk ve Son'un üç yıllık aranın ardından gelen ikinci sezonundan ilk tanıtım yayınlandı. 24 Ekim'den itibaren perşembe akşamları seyirciyle buluşacak olan dizi, 20’li yaşlarının ortasında tanışan Nilüfer ve Cihan'ın bitmeye yüz tutan ilişkilerinin gelgitlerini anlatıyor.


Yapımcılığını Ortaks Yapım'ın üstlendiği İlk ve Son dizisinin yönetmen koltuğunda Devrim Yalçın oturuyor. Çukur ve Sıcak Kafa dizilerinin yıldızı Hazal Subaşı ile Sen Anlat Karadeniz dizisiyle adından söz ettiren Ulaş Tuna Astepe'nin başrolü paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunu Muhammet Uzuner, Sevil Akı, Senan Kara, Neslihan Arslan, Zeynep Yüce, Naz Göktan, Seyhan Arman ve Azra Aksu oluşturuyor. Nilüfer ve Cihan çiftinin ilişkisini merkeze alan dizinin konuk oyuncu kadrosunda Serhat Kılıç, Serdar Orçin, Sarp Levendoğlu, Kaan Sevi ve İlker Kızmaz yer alıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.