I May Destroy You ile adından söz ettiren Michaela Coel’dan yeni dizi: There May be Elements

1.829 Gösterim
20 Mayıs 2021 15:20
I May Destroy You ile adından söz ettiren Michaela Coel’dan yeni dizi: There May be Elements

BBC, Michaela Coel’un başrolünde yer aldığı There May be Elements adlı, I May Destroy You ile bağlantılı olabilecek yeni bir dizinin hazırlıklarına başlandığını açıkladı.


Geçtiğimiz günlerde online bir etkinlikle yapım aşamasındaki yeni dizilerini açıklayan BBC yetkilisi Piers Wagner, Chewing Gum dizisindeki performansıyla iki dalda BAFTA ödülü kazanan İngiliz aktris Michaela Coel’un başrolünde yer alacağı There May Be Elements adlı bir dizinin geldiğini onayladı. Her ne kadar proje hakkında detaylı bir bilgi vermemiş olsa da, dizinin Michaela Coel’un yaratıcısı olduğu ve başrolünü üstlendiği son proje olan I May Destroy You ile bağlantısı olabileceğini söyledi. 
 

Proje daha çok Michaela’nın fikriydi bu yüzden ben de sadece tahminde bulunabiliyorum. Bu dizi, henüz daha geliştirilme sürecinde ancak I May Destroy You fanlarıyla böyle bir proje üzerinde çalıştığımızı duyurmak istedim. Chewing Gum ile I May Destroy You karakterlerin düşünme yöntemlerinden bağlantılar taşıyordu. Coel’un yeni projesi ile I May Destroy You arasında bir bağlantı da olacaksa bu muhtemelen konu temelli bir bağlantı olacak.

 

 

Michaela Coel’un son projesi I May Destroy You BAFTA ödüllerinde sekiz dalda adaylık kazanırken, dizinin kadrosundaki üç isim; Michaela Coel, Paapa Essiedu ve Weruche Opia ise bu dizideki performanslarıyla en iyi oyuncu dallarında aday gösterildi.

 

Kaynak: indiewire

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.