Hulu'nun yeni dizisi Single Drunk Female'den fragman yayınlandı

1.757 Gösterim
4 Ocak 2022 15:13
Hulu'nun yeni dizisi Single Drunk Female'den fragman yayınlandı

Alkol bağımlısı bir genç kadının rehabilitasyon sürecinde yaşadıklarını konu alan komedi dizisi Single Drunk Female'den fragman yayınlandı. Dizi, 20 Ocak'tan itibaren ekranlarda olacak.


Samantha Fink adında 20'li yaşlardaki alkolik bir kadının akolü bırakma sürecinde yaşadıklarını konu alan komedi dizisi Single Drunk Female'den fragman yayınlandı. Yapımcıları arasında Russian Doll'dan Leslye Headland ve Girls'den Jenni Konner gibi isimler bulunan dizi, 20 Ocak'ta Amerikan kablolu kanalı Freeform'da yayınlandıktan bir gün sonra Hulu ekranlarında olacak ve ilk sezonu 10 bölümden oluşacak.

 

Dizi; Sofia Black-D'Elia'nın hayat verdiği Samantha Fink'in üst üste karıştığı trafik kazası, toplum huzurunu bozacak şekilde sarhoş olma, neredeyse kör edecek şekilde arkadaşının kafasına telefonla vurma gibi kendisini toplum içinde rezil eden olaylardan sonra hapse düşmeden bir an önce alkolden kurtulmak için Boston'daki aşırı koruyucu olan annesinin yanına taşınması ve burada rehabilitasyona başlamasıyla yaşananları mercek altına alıyor. Sofia Black-D'Elia'ın yanı sıra dizinin kadrosunda Ally Sheedy, Rebecca Henderson, Sasha Compère, Lily Mae Harrington, Garrick Bernard gibi isimler bulunuyor.

 

20 Ocak'ta arka arkaya yayınlanacak ilk iki bölümüyle izleyiciyle buluşacak Single Drunk Female'den yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.