How I Met Your Father dizisinden ilk görsel yayınlandı

2.064 Gösterim
12 Kasım 2021 11:10
How I Met Your Father dizisinden ilk görsel yayınlandı

How I Met Your Mother’ın, 2022'de Hulu’da yayınlanacak How I Met Your Father adlı spin-off dizisinden oyuncuların yer aldığı bir fotoğraf yayınlandı.


Hulu'nun How I Met Your Mother ile aynı konseptte ilerleyecek dizisi How I Met Your Father'dan dizi oyuncuları Christopher Lowell, Francia Raisa, Tom Ainsley, Hilary Duff, Tien Tran ve Suraj Sharma'nın yer aldığı bir fotoğraf yayınlandı. New York'daki meşhur Brooklyn Köprüsü'nde verilmiş bir poz gibi görünen fotoğraf dizinin çekimlerinin yapıldığı Disney'in Kaliforniya'daki stüdyolarında çekildi. 

 

Hilary Duff’ın canlandıracağı Sophie’nin oğluna, babasıyla nasıl tanıştığını ve arkadaş grubuyla 2021 yılında yaşadıklarını anlatmasını konu alacak dizide arkadaş grubunda yer alacak Jesse'yi Christopher Lowell, Valentina'yı Francia Raisa, Charlie'yi Tom Ainsley, Ellen'ı Tien Tran ve Sid'i Suraj Sharma canlandıracak. New York'ta hayatını sürdüren grubun yeni flört uygulamaları ve modern tanışma yöntemleriyle yaşadıkları ilginç tecrübeler hikâyeye renk katacak. 

 

How I Met Your Mother'da Ted Mosby karakterinin oynadığı rolün bir benzerini üstlenecek olan Sophie karakterini canlandıracak Hilary Duff daha önce kendi Instagram hesabında dizi setinden bir fotoğraf paylaşmıştı.

Kaynak: TVLine

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.