How I Met Your Father dizisinden ilk fragman yayınlandı

4.192 Gösterim
17 Aralık 2021 14:25
How I Met Your Father dizisinden ilk fragman yayınlandı

How I Met Your Mother dizisinin spin-off'u How I Met Your Father'dan ilk fragman yayınlandı. Dizi, 18 Ocak'tan itibaren ekranlarda olacak.


Gençliğini Hilary Duff’ın oynadığı Sophie karakteri oğluna babasıyla tanışmalarını ve arkadaş grubuyla başlarından geçenleri anlatırken, New York'ta yaşayan grubun Tinder gibi flört uygulamaları ve modern tanışma yöntemleri aracılığıyla yaşadıkları ilginç ilişkilere tanıklık edeceğimiz How I Met Your Father'dan ilk fragman yayınlandı. How I Met Your Mother'dan farklı olarak anlatıcı pozisyonundaki ana karakterin yaşlı hâlini görebildiğimiz dizide, bu rolü fragmanda da yer alan Sex and the City'nin yıldızlarından Kim Cattrall üstleniyor. 

 

Hilary Duff ve Kim Cattrall'ın yanı sıra dizide ana rollerde; Christopher Lowell, Francia Raisa, Tom Ainsley, Tien Tran ve Suraj Sharma yer alırken, yan rollerde; Josh Peck, Ashley Reyes ve Daniel Augustin gibi isimler bulunuyor. This Is Us'ın senaristleri Isaac Aptaker ve Elizabeth Berger tarafından yaratılan dizinin yönetmen koltuğunda How I Met Your Mother'ın yönetmeni Pamela Fryman oturuyor.

 

İlk sezonu 10 bölümden oluşacak ve 18 Ocak 2022'den itibaren Hulu'da izleyiciyle buluşacak olan How I Met Your Father'dan yayınlanan ilk fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.