House of the Dragon'un 2. sezonu 2024 yazına kadar yayınlanmayacak

3.543 Gösterim
23 Şubat 2023 16:43
House of the Dragon'un 2. sezonu 2024 yazına kadar yayınlanmayacak

HBO ve HBO Max'in baş içerik sorumlusu Casey Bloys, House of the Dragon'un 2024 yazına kadar yayımlanmayacağını ve henüz Game of Thrones evreninden bir spin-off projeye yeşil ışık yakılmadığını açıkladı.


Game of Thrones'ta yer alan hanelerden Targaryen hanesinin kökenlerinin anlatıldığı House of the Dragon'un 1. sezonu 2022 yılında yayınlanmıştı. Game of Thrones'un bitişinin üzerinden yaklaşık dört yıl geçmesiyle Ryan J. Condal'ın yaratıcısı olduğu House of the Dragon dizisi, hem ülkemizde hem de global anlamda yankı uyandırdı. İlk sezonun ardından da gözler yeni sezona kilitlendi. 

 

Variety'e konuşan HBO ve HBO Max'in baş içerik sorumlusu Casey Bloys, Game of Thrones dünyasına dair yeni açıklamalarda bulundu. Bloys, House of the Dragon'un beklenen 2 .sezonunun 2024 yazına kadar yayınlanmayacağını bildirdi. Bununla birlikte Game of Thrones'un diğer spin-off projelere belirli bir kalite elde edilmeden yeşil ışık yanmayacağını söyledi. 

 

"Game of Thrones'un ardından House of the Dragon'a nasıl başladığımızı hatırlayın. Birçok gösteri geliştirdik, bir sürü senaryo geliştirdik, bir pilot bölüm çektik ve House of the Dragon'a başladık. Bunu tekrar yapmak aynı süreçte bir uğraş gerektiriyor. Neyin işe yarayacağını asla bilemeden birçok şey geliştirip birçok şey denemeniz gerekir. Hiçbir diziye karşı değilim ama bir dizinin senaryoları ve beklentileri konusunda gerçekten kendimizi iyi hissedene kadar her birine açığım." 

 

Bu açıklamayla beraber en az bir devam filmi olan Snow dahil olmak üzere çalışmaları süren bir sürü Thrones hikâyesi mevcut ama hangisinin yapım sürecine gireceğine dair resmi bir açıklama yapılmadı.  

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.