Hızlı ve Öfkeli 9'un, Çin ve Rusya gibi ülkelerde ilk hafta sonunda toplam $150 milyonu geçeceği belirtiliyor

3.670 Gösterim
19 Mayıs 2021 13:50
Hızlı ve Öfkeli 9'un, Çin ve Rusya gibi ülkelerde ilk hafta sonunda toplam $150 milyonu geçeceği belirtiliyor

Bu hafta Çin, Rusya, Birleşik Arap Emirlikleri, Hong Kong, Güney Kore'de izleyiciyle buluşmaya başlayan Hızlı ve Öfkeli 9'un, açılış hafta sonunda bu ülkelerde toplam $150 - $180 milyon arası bir hasılat elde edebileceği öngörülüyor.


Hong Kong, Güney Kore ve Rusya'da bugünden, Çin'de ise cuma gününden itibaren gösterimde olacak olan Hızlı ve Öfkeli 9'un, vizyona girdiği bu ülkelerde ilk hafta sonunu tamamladığında toplam $150 - $180 milyon arası bir hasılata ulaşabileceği öngörülüyor. Bazı analistler duruma göre filmin hafta sonunda $200 milyonu geçme ihtimalinin hiç de az olmadığını belirtiyor.

 

Ülkemizde şu an için 18 Haziran'da, ABD'de ise 25 Haziran'da gösterimi planlanan filmin, pandemi sonrası Hi, Mom ve Detective Chinatown 3 gibi filmlerle seyirciyi tekrardan salonlara çeken Çin'de nasıl bir performansla açılacağı merak konusu. 2017 yılında gösterime giren ve dünya genelinde $1,236 milyara ulaşan Hızlı ve Öfkeli 8, Çin'de açılışını $184,9 milyonla gerçekleştirmişti. Hızlı ve Öfkeli 9'un, bugünkü açılış günü gösterimleri için önceden $10 milyon hasılatı aşan tutarda bilet satımı gerçekleştirildiği belirtiliyor.

 

Asya pazarının önemli bir kısmında mayıs ayı içerisinde gösterimde olacak olan Hızlı ve Öfkeli 9, Avrupa ve Amerika ülkelerinde ise ağırlıklı olarak haziran ayından itibaren seyirciyle buluşacak.

 

Kaynak: Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.