Hint Sinemasının sevilen ismi Aamir Khan yeni filmi Secret Superstar için Türkiye'ye geliyor

105.788 Gösterim
2 Ekim 2017 11:40
Hint Sinemasının sevilen ismi Aamir Khan yeni filmi Secret Superstar için Türkiye'ye geliyor

Bollywood'un en gözde yıldızlarından Aamir Khan, 20 Ekim'de vizyona girecek yeni filmi Secret Superstar'ın tanıtımı için Türkiye'ye geliyor. 


18 Ağustos'ta vizyona giren Dangal filmi dünya çapında gişe rekorları kırmanın yanı sıra yükselen yıldız Aamir Khan'ın hem Türkiye hem de dünya çapında hayran kitlesini ikiye katladı. Bu filmin ardından hayranlarından aldığı sevgi mesajlarına bir jest olarak yeni filmi Secret Superstar'ın Hindistan ile Türkiye'de aynı tarihte gösterime gireceğini sosyal medya hesaplarından paylaşan Khan'ın, filmin tanıtımı için 4 Ekim'de ülkemize gerçekleştireceği ziyaret bilgisi de dikkat çekti.

Her filmiyle bambaşka bir role bürünen başarılı oyuncu yeni filmi Secret Superstar'da canlandırdığı Shakti Kumar adlı karakter için "Şimdiye kadar oynadığım en zor karakter" açıklamasıyla da beklentiyi bir hayli yükseltti. 

 

Dangal filmiyle Hindistan'a ilk kez Altın madalya kazandıran iki güreşçi kızın babasını canlandıran Aamir Khan, aynı zamanda yapımcılığını da üstlendiği Secret Superstar'da bir kez daha kız çocuklarına verilmesi gereken önemi önplana çıkaran bir hikâyeyle karşımıza çıkıyor.

Ünlü oyuncu 4 Ekim’de ilk defa Türkiye’ye gelerek uzun yıllardır kendisiyle tanışmayı bekleyen hayranlarıyla buluşacak ve filminin tanıtımını yapacak; yeni filmi Secret Superstar ise 20 Ekim'de vizyona girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.