Henry Cavill, Samuel L. Jackson gibi isimler, Matthew Vaughn'un yeni filmi Argylle'de yer alacak

3.232 Gösterim
9 Temmuz 2021 14:30
Henry Cavill, Samuel L. Jackson gibi isimler, Matthew Vaughn'un yeni filmi Argylle'de yer alacak

The King's Man: Başlangıç filmiyle seyircinin karşısına çıkacak Matthew Vaughn'un yeni filmi Argylle'in kadrosu netleşiyor. Ellie Conway'in romanından uyarlanan filmde Henry Cavill, Sam Rockwell, Samuel L. Jackson, Bryce Dallas Howard, Bryan Cranston, Catherine O’Hara, John Cena gibi isimler yer alacak.


Matthew Vaughn, yeni filminin hazırlıklarına başladı. Kingsman serisine imza atan ve serinin orijin hikâyesi The King's Man: Başlangıç ile izleyicinin karşısına çıkacak olan yönetmen, önümüzdeki yıl raflardaki yerini alacak olan Ellie Conway imzalı roman Argylle'in sinema uyarlamasını çekecek.

 

Vaughn'un, Bond kitaplarını kaleme almış Ian Fleming'den beri gördüğü en heyecan verici casusluk hikâyesi olarak nitelediği filmin oyuncu kadrosunda Henry Cavill, Sam Rockwell, Samuel L. Jackson, Bryce Dallas Howard, Bryan Cranston, Catherine O’Hara, John Cena gibi isimler yer alacak. Film çekimlerine Ağustos ayında başlanması planlanıyor. Film, ABD'den egzotik ülkelere kadar farklı bölgelerde faaliyetini sürdüren ajan Argylle'in hikâyesini anlatacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.