HBO'nun The Weeknd'li yeni dizisi The Idol'dan teaser yayınlandı

16.974 Gösterim
18 Temmuz 2022 09:58
HBO'nun The Weeknd'li yeni dizisi The Idol'dan teaser yayınlandı

Euphoria'nın yaratıcısı Sam Levison'ın The Weeknd'li yeni dizisi The Idol'dan teaser yayınlandı. The Weeknd ve Lily-Rose Depp'in başrollerini üstlendiği dizi, HBO ekranlarında izleyiciyle buluşacak.


Yaratıcılığını Euphoria'nın arkasındaki isim olan Sam Levison, Kanadalı şarkıcı The Weekend (Abel Makkonen Tesfaye) ve Reza Fahim'in yaptığı The Idol dizisinden teaser yayınlandı. The Weeknd'in aynı zamanda Lily-Rose Depp ile başrolü paylaştığı dizi; Atlanta, The Girlfriend Experience ve Outer Range gibi yapımların çeşitli bölümlerini çeken Amy Seimetz tarafından yönetilecek ve yakında HBO ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Modern zaman tarikat lideri olan bir kişisel gelişim gurusunun Jocelyn adındaki yükselen bir pop yıldızıyla karmaşık bir ilişkiye girmesiyle yaşananları konu alan The Idol'da, daha önce Uncut Gems ile seyircinin karşısına çıkan The Weeknd ve Lily-Rose Depp başrolleri üstlenirken Troye Sivan, Suzanna Son, Steve Zissis, Melanie Liburd, Tunde Adebimpe, Elizabeth Berkley Lauren, Nico Hiraga ve Anne Heche gibi isimler onlara eşlik ediyor.

Yayın tarihi henüz net olarak açıklanmayan dizinin ilk sezonunun 6 bölümden oluşması bekleniyor. The Idol dizisinden yayınlanan ilk teasera aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: THR

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.