HBO'nun The Weeknd'li dizisi The Idol'ın yayın tarihi belli oldu

19.926 Gösterim
7 Ekim 2022 15:06
HBO'nun The Weeknd'li dizisi The Idol'ın yayın tarihi belli oldu

Euphoria'nın yaratıcısı Sam Levison'ın The Weeknd ve Lily-Rose Depp'li dizisi The Idol'dan yeni bir teaser yayınlandı ve HBO'da ekrana gelecek dizinin 2023'te başlayacağı açıklandı. 


Lily-Rose Depp tarafından canlandırılan yükselen bir pop yıldızı olan Jocelyn ile The Weeknd'in (Abel Makkonen Tesfaye) hayat verdiği kontrolcü akıl hocası Tedros'un yaşadığı karmaşık ilişkiyi konu alan The Idol'dan yayınlanan yeni teaserla dizinin 2023'te ekranlara geleceği HBO tarafından ilk kez resmi olarak duyuruldu. 

 

İlk sezonu altı bölümden oluşacak olan dizinin kadrosunda The Weeknd ve Lily-Rose Depp'in yanı sıra Suzanna Son, Troye Sivan, Moses Sumney, Jane Adams, Dan Levy, Jennie Ruby Jane, Eli Roth, Rachel Sennott, Hari Nef, Da'Vine Joy Randolph, Mike Dean ve Hank Azaria gibi isimler yer alıyor. Reza Fahim, The Weeknd, Joe Epstein, Mary Laws ile birlikte dizinin senaryosunu yazan Euphoria'nın yaratıcısı Sam Levinson aynı zamanda yönetmen koltuğunda oturuyor.

 

2023'te henüz net olarak açıklanmayan bir tarihte HBO ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan The Idol'dan yayınlanan üçüncü teasera aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.