HBO Max'in yeni dizisi Julia'dan fragman yayınlandı

1.866 Gösterim
2 Mart 2022 16:54
HBO Max'in yeni dizisi Julia'dan fragman yayınlandı

60'larda yayınlanan yemek programıyla Amerika'nın en çok tanınan şeflerinden biri olan Julia Child'ın hayatını mercek altına alacak olan Julia dizisinden fragman yayınlandı. HBO Max'te yayınlanacak dizi, 31 Mart'tan itibaren izleyiciyle buluşacak.


1963'te televizyonda sunmaya başladığı The French Chef adlı yemek pişirme programıyla Amerika'nın en ünlü şefleri arasına giren Julia Child'ın medya dünyasına girişini ve uzmanı olduğu Fransız mutfağıyla tanışmasını sağlayan eşiyle yaşadıkları mutlu evliliği merkezine alacak olan Julia dizisinden fragman yayınlandı. İlk sezonu 8 bölümden oluşacak olan dizi, 31 Mart'tan itibaren HBO Max ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

 

Dizide; mizah anlayışı, azmi ve mutfaktaki benzersiz pişirme yöntemleriyle tanınan Julia Child'a Happy Valley, Yesterday, Seeing Red ve Clocking Off gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan Sarah Lancashire hayat verirken, sevgi dolu bir evlilik yaşadığı eşi Paul Child'ı Frasier ile 4 kez Emmy ödülü kazanan David Hyde Pierce oynuyor. İki ünlü oyuncuya dizide Bebe Neuwirth, Brittany Bradford, Fran Kranz, Fiona Glascott, Mary Ann Schaub, Judith Light, Robert Joy, Charlie Thurston, Michael Malvesti, Howard Breslau ve Rob Levesque gibi isimler eşlik ediyor.

 

Birinci sezonu 8 bölümden oluşacak olan dizinin ilk 3 bölümü 31 Mart'ta yayınlandıktan sonra kalan bölümler, 5 Mayıs'a kadar birer hafta arayla ekranlara gelecek. HBO Max'te izleyiciyle buluşacak olan Julia dizisinden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.