HBO'dan Jon Snow'u konu alacak yeni bir Game of Thrones dizisi geliyor

22.936 Gösterim
17 Haziran 2022 12:11
HBO'dan Jon Snow'u konu alacak yeni bir Game of Thrones dizisi geliyor

HBO, Jon Snow'u merkeze alacak yeni bir Game of Thrones spin-off'u üzerine çalışıyor. Hazırlık aşamasındaki dizide, Kit Harington'ın rolüne geri dönmesi bekleniyor. 


The Hollywood Reporter'ın haberine göre 21 Ağustos'ta başlayacak olan House of the Dragon'un yanı sıra 6 farklı Game of Thrones projesi üzerinde çalışan HBO, Jon Snow'u merkezine alacak olan hazırlık aşamasındaki diziyle bu projelere bir yenisini ekleyecek. Game of Thrones'un sonrasında yaşananları konu edinen ilk proje olacak olan dizide, Kit Harington 2016 ve 2019'da kendisine Emmy adaylığı getiren rolüne geri dönecek.

 

8 sezonluk Game of Thrones macerasından sonra 2021'de Eternals'ta yer alarak Marvel Sinematik Evreni'ne adım atan 35 yaşındaki İngiliz oyuncunun başrolünü oynayacağı bu dizi, Game of Thrones'un finalinde hayatta kalan Arya Stark, Sansa Stark ve Brienne of Tarth gibi karakterleri yeniden ekranlarda görmemizi sağlayabilir.

HBO'nun hâlihazırda 21 Ağustos'ta izleyiciyle buluşacak House of the Dragon gibi Game of Thrones'un öncesini anlatacak olan çeşitli geliştirme aşamalarında potansiyel üç canlı çekim (The Hedge Knight, The Sea Snake, Ten Thousand Ships), üç de animasyon projesi bulunuyor.

Kaynak: THR

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.