Hazal Kaya ve Çağlar Ertuğrul’un başrolü paylaştığı Sorgu dizisinin tanıtımı yayınlandı

8.644 Gösterim
13 Eylül 2024 15:04
Hazal Kaya ve Çağlar Ertuğrul’un başrolü paylaştığı Sorgu dizisinin tanıtımı yayınlandı

Hazal Kaya'nın başrolü Çağlar Ertuğrul ile paylaştığı Sorgu dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Bu yıl içerisinde TOD'da ekranlara gelecek olan dizi, sorgu biriminin tek kadın memuru olan Cihan'ın babasının şüpheli ölümü sonrası meslektaşı Metin ile birlikte verdiği mücadeleyi konu ediniyor.


Hazal Kaya'nın başrolü Çağlar Ertuğrul ile paylaştığı Sorgu dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Senaryosunu Nuray Uslu ve Milay Ezengin’in kaleme aldığı dizi, sorgu biriminin tek kadın memuru olan Cihan'ın babasının şüpheli ölümü sonrası meslektaşı Metin ile birlikte verdiği mücadeleyi konu ediniyor.

 

Yapımcılığını Karga 7 Pictures'ın üstlendiği Sorgu dizisinin yönetmen koltuğunda Deniz Yorulmazer oturuyor. Hazal Kaya'nın Cihan Manoğlu, Çağlar Ertuğrul'un Metin Yazıcı'ya hayat verdiği dizinin oyuncu kadrosunu Boncuk Yılmaz, Melisa Döngel, Deniz Hamzaoğlu, Oktay Çubuk, Kubilay Tunçer, Ebru Aykaç, Burak Hakkı, Ezgi Tombul, Deniz Karaoğlu, Asu Lal Burnak, Zeynep Kızıltan ve Şehsuvar Aktaş oluşturuyor. Sorgu dizisinin bu yıl içerisinde TOD TV'de yayınlanması planlanıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.