Hayalet Avcıları: Ürperti filminden ilk fragman yayınlandı

2.382 Gösterim
8 Kasım 2023 20:26
Hayalet Avcıları: Ürperti filminden ilk fragman yayınlandı

Hayalet Avcıları serisinin yeni filmi Hayalet Avcıları: Ürperti'den (Ghostbusters: Frozen Empire) ilk fragman yayınlandı. Bill Murray, Ernie Hudson, Dan Aykroyd gibi orijinal kadrodan isimlerin de yer aldığı film, 29 Mart 2024'te sinemalarda gösterime girecek.


1984 ve 1989 yıllarında izleyiciyle buluşan orijinal Hayalet Avcıları (Ghostbusters) anlatısını devam ettiren Hayalet Avcıları: Öteki Dünya (Ghostbusters: Afterlife), 2021 yılında gösterime girerek orijinal kadroyla yeni isimleri bir araya getirmişti. Öteki Dünya'nın devamı niteliğindeki Hayalet Avcıları: Ürperti'den (Ghostbusters: Frozen Empire) ilk fragman da nihayet yayınlandı.

 

Orijinal filmlerin yönetmeni Ivan Reitman'ın 2022 yılında vefat etmesi sonrası onun dahil olmadığı ilk Hayalet Avcıları filmi olan Hayalet Avcıları: Ürperti, kadim şeytani bir gücün hapsolduğu yerden kurtulmasıyla yeryüzünü dondurmasını ve Hayalet Avcıları ekibinin bu tehlikeye karşı mücadelesini konu ediniyor. Orijinal filmlerin yönetmeni Jason Reitman'ın Öteki Dünya filminde devraldığı yönetmen koltuğunda bu kez Gil Kenan oturuyor. Öteki Dünya filminde yer alan Paul Rudd, Finn Wolfhard, Mckenna Grace, Carrie Coon, Logan Kim ve Celeste O’Connor gibi isimlere Kumail Nanjiani, Patton Oswalt, James Acaster, Emily Alyn Lind gibi oyuncuların katıldığı Hayalet Avcıları: Ürperti'de, kült olan ilk iki filmin efsaneleri Bill Murray, Ernie Hudson, Dan Aykroyd da rollerine geri dönüyor. 29 Mart 2024'te sinemalarda gösterime girecek filmin ilk fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.