Hanna ve It’s Always Sunny in Philadelphia dizilerinin yeni sezon fragmanları yayınlandı

2.164 Gösterim
11 Kasım 2021 12:42
Hanna ve It’s Always Sunny in Philadelphia dizilerinin yeni sezon fragmanları yayınlandı

Amazon Prime dizisi Hanna'nın 3. sezonu ve FXX dizisi It’s Always Sunny in Philadelphia'nın 15. sezonundan fragman yayınlandı. Hanna'nın yeni sezonu 24 Kasım'da, It’s Always Sunny in Philadelphia'nın yeni sezonuysa 1 Aralık'ta başlayacak.


Amazon Prime Video'nun, 2011 yapımı aynı isimli filme dayanan dizisi Hanna, eski bir ajan olan babası tarafından ıssız bir ormanda büyütülen olağanüstü becerilere sahip bir kızın, yaşadıkları yerin tespit edilmesiyle başlayan maceralarını anlatıyor. Başrolünde Esme Creed-Miles'ın yer aldığı Hanna, 2019 yılında başlamış ve 2. sezonu Temmuz 2020'de yayınlanmıştı. Dizinin final sezonu olacak 3. sezon 6 bölümden oluşacak ve 24 Kasım'da Amazon Prime Video'da izleyiciyle buluşacak. Final sezonunda Hanna, kendisini yaratan Utrax'i gizli bir şekilde içerden çökertmeye çalışacak.

Yeni sezon fragmanı yayınlanan bir diğer yapım, FXX'in geçtiğimiz yıl 4 sezon daha uzatılarak 18. sezonu için onay alan dizisi It’s Always Sunny in Philadelphia oldu. Bir önceki sezonu 2019 yılında yayınlanan dizi, 1 Aralık'ta ekranlara gelecek bölümleriyle iki yıllık aradan sonra izleyiciyle tekrar buluşacak. Dizi; Rob McElhenney, Kaitlin Olson, Glenn Howerton ve Charlie Day'in canlandırdığı kendi çıkarlarından başka bir şey düşünmeyen bar işletmecisi 4 arkadaşın yaşadıkları komik olayları anlatıyor. Yeni sezon fragmanında, çetenin Danny DeVito'nun canlandırdığı Frank karakteriyle birlikte tatil için İrlanda'ya gittiği görülüyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.