Haftanın en çok izlenen dizileri: Tozluyaka liderlikle geri döndü

1.860 Gösterim
26 Temmuz 2022 10:31
Haftanın en çok izlenen dizileri: Tozluyaka liderlikle geri döndü

Hafta boyunca prime timeda izleyiciyle buluşan yerli dizi ve yapımlardan en çok izlenenleri sıraladık.


Burak Sakar'ın derlediği prime time 20+ABC1 reyting listesine göre, bayram tatilinin ardından yaz dizileri seyircisine kavuştu. Toplam reytinglerin arttığı haftanın lideri üç kategoride de Tozluyaka oldu.

 

Altı dizinin ara verdiği bayram haftasının ardından yaz dizileri seyircisine kavuştu. Aradan önce liderliği elinde bulunduran Tozluyaka dizisi ABC1 3,90 reytingle haftalık reyting listesine liderlikle döndü. Üç kategoride de haftanın en çok izlenen dizisi olan Tozluyaka'nın ABC1'de en yakın takipçisi ise 3,57 reyting elde eden Fox TV'nin bir diğer dizisi Senden Daha Güzel oldu. Bayram tatili öncesinde haftalık sıralamada ikinci sırada bulunan Balkan Ninnisi yaklaşık bir puan düşerek 2,85'e geriledi ve haftayı üçüncü sırada tamamladı.

 

Show TV’nin yaz sezonundaki tek dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi televizyon hayatına 2,10 reytingle başladı. Yaz sezonunun en kalabalık günü olan perşembe gününde başlayan dizi gün sıralamasında 4. oldu. Yaz sezonunun en düşük açılışına imza atmasına rağmen iki haftadır yükselen Duy Beni ise 2,29 reytingle perşembe gününün en çok izlenen dizisi oldu. 

 

ATV'nin yaz sezonunda başlayan 3 dizisinden 2'si henüz ağustos ayına gelmeden final yaptı. Kanalın pazartesi günü dizisi Sevmek Zamanı beşinci bölümünde ortalama 1,48, perşembe günü dizisi İçimizdeki Ateş ise dördüncü bölümünde ortalama 0,83 reytingle ekran yolculuğunu tamamladı. 

 

Yayınlanan 14 diziye rağmen TV8 içeriği Masterchef haftanın yedi gününü lider tamamladı. Bu başarının etkisiyle TV8 en yakın rakibi FOX ile arasındaki haftalık toplam reyting farkını 22'ye çıkardı. Haftanın en fazla dizi yayınlayan kanalı olmasına rağmen TRT 1 kanal sıralamasında altıncı sıraya geriledi. 
 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.