Haftanın en çok izlenen dizileri - Top 10 (4-10 Nisan 2021)

12.172 Gösterim
12 Nisan 2021 18:30
Haftanın en çok izlenen dizileri - Top 10 (4-10 Nisan 2021)

Hafta boyunca prime timeda izleyiciyle buluşan yerli dizilerden en çok izlenen 10 yapımı sıraladık.


Gizem Alpay ve Yamaç Okur'un derlediği prime time 20+ABC1 reyting listesine göre, 35 yerli diziyle 1 yerli ve 2 yabancı film prime timeda izleyiciyle buluştu. Maraşlı ve Sen Çal Kapımı dizileri, prodüksiyonlarına sette yaşanan Covid-19 vakaları sebebiyle ara verildiğinden ötürü geçen hafta izleyiciyle buluşamadı. 

 

TRT dizisi Teşkilat, 20+ABC1'de reyting liderliğini sürdürürken, bir başka TRT dizisi Masumlar Apartmanı haftayı ikinci sırada kapattı. ATV dizisi Kuruluş Osman ise reyting listesinde üçüncü sırasında kendine yer buldu.

 

Gülseren Budayıcıoğlu ve OGM Pictures ortaklığının yeni ürünü Camdaki Kız, perşembe günü ilk bölümüyle izleyiciyle buluştu. Camdaki Kız'ın yayın hayatına başlamasıyla Bir Zamanlar Çukurova, Bir Zamanlar Kıbrıs, Mucize Doktor, Alev Alev gibi dizilerin yer aldığı perşembe prime time rekabeti iyice kızışmış oldu. Camdaki Kız iyi bir başlangıç yapmasına, Bir Zamanlar Çukurova ve Bir Zamanlar Kıbrıs bir önceki hafta elde ettikleri izleyiciyi görece korumuş olmalarına rağmen, perşembe günkü çetin reyting mücadelesinden sebep, geçtiğimiz hafta hiçbir perşembe dizisi prime time 20+ABC1 haftalık reyting listesinde ilk onda yer alamadı.

Prime Timeda En Çok Reyting Alan Yerli Diziler (4-10 Nisan 2021)

 

1- Teşkilat - TRT 

2- Masumlar Apartmanı - TRT

3- Kuruluş Osman - ATV 

4- Sadakatsiz - Kanal D 

5- Uyanış: Büyük Selçuklu - TRT

6- Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - ATV

7- Kırmızı Oda - TV8

8- Gönül Dağı - TRT

9- Çukur - Show TV 

10- Kardeşlerim - ATV  

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.