Haftanın en çok izlenen dizileri: Gönül Dağı liderlikle döndü

3.264 Gösterim
6 Eylül 2022 12:13
Haftanın en çok izlenen dizileri: Gönül Dağı liderlikle döndü

Hafta boyunca prime timeda izleyiciyle buluşan yerli dizi ve yapımlardan en çok izlenenleri sıraladık. Gönül Dağı üçüncü sezonunun ilk bölümüyle üç kategoride de zirvede yer aldı.


Burak Sakar'ın derlediği prime time 20+ABC1 reyting listesine göre, 2022 yazının son, yeni sezonun ilk haftasında Gönül Dağı liderlik koltuğuna oturdu. Dizi üçüncü sezonuna üç kategoride de lider olarak başladı.

 

Geçtiğimiz sezon ABC1 kategorisinde en yüksek ortalama reytinge sahip dizi olan Gönül Dağı yeni sezona da liderlik koltuğunda başladı. Dizi üçüncü sezonunun ilk bölümünde 7,27 reyting elde etti. Böylelikle geçtiğimiz sezonun ilk bölümüne kıyasla reytingini 0,51 puan artırdı. Beş haftadır ABC1 reyting listesinin zirvesinde yer alan Gelsin Hayat Bildiği Gibi geçtiğimiz haftaya kıyasla bir puan artışla 5,83 reytinge yükselmesine rağmen ikinci sıraya geriledi. TOTAL ve AB kategorilerinde yaz sezonunun en yüksek ortalamasına sahip dizisi olan Tozluyaka ise yeni gününde 3,42 reytingle üçüncü sırada yer aldı.

 

Geçtiğimiz hafta reyting listesinde birinci sıradaki Gönül Dağı’nın yanı sıra üç dizi başladı. Cuma akşamları TRT 1’de yayınlanan Kasaba Doktoru 3,36, cumartesi akşamları ATV’de yayınlanan Kardeşlerim 3,34 reytingle geri döndü. Yeni sezonun ilk dizisi olan Kusursuz Kiracı ise yolculuğuna Fox TV ekranlarında 3,28 reytingle başladı.

 

TRT 1'in 2021/2022 sezonunda başlayıp yaz sezonunda devam eden dizisi Kara Tahta 20. bölümüyle final yaptı. Böylelikle yaz sezonundan yeni sezona taşınan dizi sayısı 8'e geriledi.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.