Haftanın en çok izlenen dizileri: Gönül Dağı liderliğini sürdürdü

1.541 Gösterim
12 Eylül 2022 19:10
Haftanın en çok izlenen dizileri: Gönül Dağı liderliğini sürdürdü

Hafta boyunca prime timeda izleyiciyle buluşan yerli dizi ve yapımlardan en çok izlenenleri sıraladık. Üçüncü sezonuyla ekranlara gelen Gönül Dağı liderliğini sürdürdü.


Burak Sakar'ın derlediği prime time 20+ABC1 reyting listesine göre, 2022/2023 sezonun ilk tam haftasında Gönül Dağı liderliğini sürdürdü.

 

Geçtiğimiz hafta üçüncü sezonunun ilk bölümüyle liderlik koltuğuna oturan Gönül Dağı,. en yakın takipçisinin yaklaşık 2 puan önünde liderliğini sürdürdü. Geçtiğimiz hafta 1 puanlık dikkat çekici bir artış yaşayan Gelsin Hayat Bildiği Gibi, hem reytingini hem de sıralamasını koruyarak ikinci sırada yer aldı. Fox TV'nin geçtiğimiz sezon 8 bölüm yayınlanan uyarlama dizisi İyilik, ikinci sezonun ilk bölümüyle üçüncü sıraya yerleşti.

 

Cumartesi akşamları ekranlara gelen Kardeşlerim dizisiyle üç sezondur süren ATV-NGM iş birliğinin yeni örneği Bir Küçük Gün Işığı pazartesi günü başladı. Dizi ilk bölümünde 3,58 reytingle üçüncü sırada yer aldı. Dizi sayısının 14'e yükseldiği haftanın son günü yayınlanan Senden Daha Güzel'in önümüzdeki hafta final yapacağı açıklandı.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.