Haftanın en çok izlenen dizileri: Gelsin Hayat Bildiği Gibi yaz sezonunu lider tamamladı

1.157 Gösterim
30 Ağustos 2022 21:03
Haftanın en çok izlenen dizileri: Gelsin Hayat Bildiği Gibi yaz sezonunu lider tamamladı

Hafta boyunca prime timeda izleyiciyle buluşan yerli dizi ve yapımlardan en çok izlenenleri sıraladık. Dört haftadır liderliğini sürdüren Gelsin Hayat Bildiği Gibi, reyting listesinde yaz sezonunun en çok izlenen dizisi oldu.


Burak Sakar'ın derlediği prime time 20+ABC1 reyting listesine göre, yaz sezonundaki son yayınında Gelsin Hayat Bildiği Gibi liderlik serisini dört haftaya çıkardı. Dizi ortalama 4,14 reytingle 2022 yaz sezonunun ABC1 kategorisinde en yüksek reyting ortalamasına ulaştı.

 

Haftalık ABC1 dizi sıralamasında bir aydır aralıksız lider olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi geçtiğimiz hafta ile hemen hemen aynı reytingle liderliğini korudu. Dizi böylelikle yaz sezonunu TOTAL 3,57 AB 3,74 ABC1 4,14 ortalamayla tamamladı. 28 Ağustos’tan itibaren pazar gününe geçen Tozluyaka 4,73 reytingle ikinci oldu. 3 Eylül’den itibaren cumartesi günleri yayınlanacak olan Senden Daha Güzel ise yaz sezonunun son yayınında 2,65 reytingle üçüncü sırada yer buldu.

 

Kanal D'nin 2008-2010 yılları arasında yayınlanan Aşk-ı Memnu dizisinin final bölüm tekrarı perşembe akşamı prime timeda yayınlandı. Dizi ABC1'de 3,38 reytingle 16 Haziran'dan bu yana Kanal D'nin en yüksek PT ABC1 reytingini elde eden içerik oldu. 

 

TRT 1'in kış sezonundan devam eden dizisi Kara Tahta önümüzdeki hafta final yapacak. Böylelikle yaz sezonunda yayınlanan 14 diziden 8'i yeni sezonda yayınlanmaya devam edecek. Geçtiğimiz sezondan devam eden 17 dizi bulunuyor. Böylelikle Eylül ayından itibaren başlayacak olan yeni sezonun ilk aşamasında 25'i aşkın yerli dizi göreceğiz.

 

Tekrar yayın sayılarının çift haneleri gördüğü haftada televizyonda yayınlanan sinema filmleri sayısı azaldı. TV'de geçtiğimiz hafta yayınlanan 18 sinema filmi arasında en yüksek ABC1 reytingini Müslüm (2,55) filmi elde etti.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.