Haftanın en çok izlenen dizileri: Gelsin Hayat Bildiği Gibi liderlik serisini üç bölüme çıkardı

1.764 Gösterim
22 Ağustos 2022 19:42
Haftanın en çok izlenen dizileri: Gelsin Hayat Bildiği Gibi liderlik serisini üç bölüme çıkardı

Hafta boyunca prime timeda izleyiciyle buluşan yerli dizi ve yapımlardan en çok izlenenleri sıraladık. Gelsin Hayat Bildiği Gibi, beşinci bölümüyle zirvedeki yerini korudu.


Burak Sakar'ın derlediği prime time 20+ABC1 reyting listesine göre, yaz sezonunun sonlarına doğru gelirken Gelsin Hayat Bildiği Gibi liderlik serisini üç haftaya çıkardı. Yaz sezonunda başlayan bir dizinin daha final yaptığı haftada toplam dizi sayısı 10’a geriledi.

 

Haftalık ABC1 dizi sıralamasında üç bölümdür lider olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi bu hafta hafif oranda düşmesine rağmen 2022 yaz sezonunda ABC1 kategorisinde gün birincisi olan ilk dizi oldu. Geçtiğimiz hafta TOTAL’de gün birincisi olan dizi 5. bölümde üç kategoride de liderliğe yükseldi. 2022 yaz sezonunda TOTAL’de Tozluyaka ikinci bölümden bu yana, AB’de ise Balkan Ninnisi üçüncü bölümüyle gün birincisi olmuştu. Geçtiğimiz haftaki reytingini koruyan Tozluyaka haftalık dizi sıralamasında ikinci olurken ilk defa 3 reytingin altına gerilemesine rağmen Senden Daha Güzel üçüncü sıradaki yerini korudu.

 

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin 18 Ağustos Perşembe günü üç kategoride de lider olmasıyla birlikte TV8 içeriği Masterchef bu sezon ilk defa ABC1’de gün birincisi olamadı. Bununla birlikte program 15 Ağustos’taki yayınında 6.58 reytingle bu sezonki en yüksek ABC1 reytingine ulaştı.

 

Star TV’nin 1 Temmuz 2022'de başlayan yeni dizisi Ah Nerede yedinci bölümüyle final yaptı. Böylelikle 2022 yaz sezonunda final yapan dizi sayısı beşe yükseldi. 1975 yapımı aynı adlı Yeşilçam filminden uyarlanan Ah Nerede dizisi yedi bölümde TOTAL 1,97 AB 1,07 ABC1 1,38 ortalamayla ekran yolculuğunu noktaladı.

 

Tekrar yayın sayılarının azaldığı haftada televizyonda yayınlanan sinema filmleri sayısı arttı. TV'de geçtiğimiz hafta yayınlanan 20 sinema filmi arasında en yüksek ABC1 reytingini Rambo: Son Kan ve Tokatçı (1,85) filmleri elde etti. 
 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.