Haftanın en çok izlenen dizileri: Gelsin Hayat Bildiği Gibi liderliğini sürdürdü

1.985 Gösterim
15 Ağustos 2022 17:59
Haftanın en çok izlenen dizileri: Gelsin Hayat Bildiği Gibi liderliğini sürdürdü

Hafta boyunca prime timeda izleyiciyle buluşan yerli dizi ve yapımlardan en çok izlenenleri sıraladık. Gelsin Hayat Bildiği Gibi, dördüncü bölümüyle reytingini artırmaya ve zirvede yer almaya devam etti.


Burak Sakar'ın derlediği prime time 20+ABC1 reyting listesine göre, ağustos ayının ikinci haftasında Gelsin Hayat Bildiği Gibi liderliğini sürdürdü. Bir dizinin daha final yaptığı haftada reytingler hafif oranda arttı.

 

Geçtiğimiz hafta 1,16 puan yükselerek 4,67 reytingle ABC1 kategorisinde hafta birincisi olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi artışını sürdürdü. Dizi dördüncü bölümünde de reytingini arttırarak 5 sınırına yaklaştı. Ayrıca TOTAL kategorisinde 4,20 reytingle gün birincisi oldu. Geçtiğimiz hafta zirvenin en yakın takipçisi olan Fox TV dizisi Tozluyaka, 0,78 puan artışla 4,65’e yükseldi. Haftalık sıralamada ikinci sırasını koruyan dizi ayrıca ABC1 kategorisinde bugüne kadarki en yüksek reytingine ulaştı. Geçtiğimiz hafta olduğu gibi bu hafta da Senden Daha Güzel dizisi üçüncü sıradaki yerini korudu. 

 

TRT 1'in 30 Haziran 2022'de başlayan yeni dizisi Seni Kalbime Sakladım yedinci bölümüyle final yaptı. Böylelikle 2022 yaz sezonunda final yapan dizi sayısı dörde yükseldi. Seni Kalbime Sakladım dizisi yedi bölümde TOTAL 1,84 AB 1,76 ABC1 1,93 ortalamayla ekran yolculuğunu noktaladı. 

 

Tekrar yayınlarının azalmasıyla birlikte televizyonda yayınlanan sinema filmleri sayısı arttı. TV'de geçtiğimiz hafta yayınlanan 18 sinema filmi arasında en yüksek ABC1 reytingini Kod Adı: Olympus (2,10) elde etti. TV8 içeriği Masterchef geçtiğimiz haftanın da yedi günü lider oldu. 

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.