Haftanın en çok izlenen dizileri: Gelsin Hayat Bildiği Gibi liderliğe yükseldi

16.461 Gösterim
9 Ağustos 2022 14:46
Haftanın en çok izlenen dizileri: Gelsin Hayat Bildiği Gibi liderliğe yükseldi

Hafta boyunca prime timeda izleyiciyle buluşan yerli dizi ve yapımlardan en çok izlenenleri sıraladık. Gelsin Hayat Bildiği Gibi, üçüncü bölümüyle birlikte haftalık reyting listesinde zirveye yükseldi.


Burak Sakar'ın derlediği prime time 20+ABC1 reyting listesine göre, ağustos ayının ilk haftasında dizi sıralamasında yeni bir lider var. Show TV’nin yaz sezonundaki tek dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi üçüncü bölümünde de 1 puan artarak liderliğin yeni sahibi oldu.

 

Geçtiğimiz hafta 1,37 puan artarak haftalık dizi sıralamasında ikinci sıraya yükselen Gelsin Hayat Bildiği Gibi üçüncü bölümünde haftalık sıralamada liderliğe yükseldi. Reytingini 4,63'e yükselten Gelsin Hayat Bildiği Gibi böylelikle 2022 yaz sezonunda ABC1 kategorisinde 4,50 reytingi aşan ilk dizi oldu. 

 

İkinci bölümünden bu yana haftalık dizi sıralamasında lider olan Tozluyaka 3,87 reytingle ikinci sıraya geriledi. Fox TV'nin yaz sezonundaki bir diğer dizisi Senden Daha Güzel ise 3,28 reytingle üçüncü sıradaki yerini korudu. 

 

Haziran ayının ikinci haftasında başlayan, Fox TV dizisi Gizli Saklı sekizinci bölümüyle final yaptı. Böylelikle yaz sezonunda final yapan dizi sayısı üçe yükseldi. Gizli Saklı yayınlandığı 8 bölümde TOTAL 2,81 AB 2,39 ABC1 2,81 ortalamayla ekranlara veda etti.

 

Geçtiğimiz hafta olduğu gibi bu hafta da Masterchef haftanın yedi gününü lider tamamladı. Programın pazartesi günü final turlarının başlamasıyla birlikte reytingi 6'ya yükseldi. Masterchef'in etkisiyle TV8 toplam reytingde 40 sınırına yaklaştı. TV8'in kanal bazında en yakın takipçisi olan Show TV'nin toplam reytingi ise 14,60. 
 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.