Haftalık TV Ratingleri: Mükemmel Eşleşme lider başladı!

2.462 Gösterim
18 Temmuz 2022 17:29
Haftalık TV Ratingleri: Mükemmel Eşleşme lider başladı!

Hafta boyunca prime timeda izleyiciyle buluşan yerli dizi ve yapımlardan en çok izlenenleri sıraladık.


Burak Sakar'ın derlediği prime time 20+ABC1 reyting listesine göre, Temmuz ayının üçüncü haftasında TV dizilerinin rating düşüşü sürüyor. Geçtiğimiz haftanın en yüksek ratingini elde eden üç dizinin de bayram tatili nedeniyle yayınlanmadığı haftada günlük ortalama rating 11,71’e geriledi. 

ABC1 ratinglerine göre haftanın en çok izlenen dizisi ilk bölümüyle ekranlara gelen Mükemmel Eşleşme oldu. Yaz sezonunda cumartesi gününün tek dizisi olan yapım, 2,44 ratingle bu haftayı lider tamamladı. Dizi kendi gününde ise açılışını üçüncü sırada yaptı.

Yaz sezonunun en düşük açılışına imza atmasına rağmen ikinci haftasında 0,90 puan artan Duy Beni 2,08 ratingle ikinciliğe yükseldi. Kanal D'nin yaz sezonundaki tek dizisi Seversin ise 2,00 ratingle haftayı üçüncü sırada tamamladı.

Bayram süresince yayınlanmayan Masterchef çarşambadan cumartesiye yayınlandığı dört günde de gün birincisi oldu. Haftalık toplam ratingi 23,07'e ulaşan TV8 kanal bazında uzak farkla hafta birincisi olurken Show TV bu sezon ilk defa 2. sıraya yükseldi. 17 sinema filminin yayınlandığı haftada en çok izlenen sinema filmi ise 11 Temmuz'daki yayınında 2,51 rating elde eden Recep İvedik 6 oldu.

Geçtiğimiz ay ATV’de yayınlanmaya başlayan Sevmek Zamanı dizisi önümüzdeki hafta pazartesi günü 5. bölümüyle final yapacak. Böylelikle 2022 yaz sezonunda ömrü en kısa süren dizi olacak. Perşembe günü ise Show TV’nin yaz sezonundaki tek dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi başlayacak. İdealist bir coğrafya öğretmeni olan Sadi Payaslı’nın hikayesine odaklanan dizi, Duy Beni (Star TV), İçimizdeki Ateş (ATV) ve Seni Kalbime Sakladım (TRT 1) dizileriyle rekabet içinde olacak.
 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.