Hacks dizisinin 2. sezonundan teaser yayınlandı

1.574 Gösterim
15 Nisan 2022 12:19
Hacks dizisinin 2. sezonundan teaser yayınlandı

HBO Max'in Emmy ödüllü komedi dizisi Hacks'in 2. sezonundan teaser yayınlandı. Dizinin yeni sezonu, 12 Mayıs'tan itibaren ekranlarda olacak.


Sektördeki gücünü kaybetmek istemeyen efsanevi Las Vegas komedyeni Debohrah Vance ile popülaritesini kaybetmemek için yanına aldığı genç komedi yazarı Ava Daniels'ın iş birlikleri sırasında yaşananları konu edinen Hacks dizisinin 2. sezonundan teaser yayınlandı. Dizinin yeni sezonu, 12 Mayıs'ta ilk iki bölümüyle HBO Max ekranlarında yerini alacak ve her hafta yayınlanacak iki yeni bölümle 2 Haziran'a kadar devam edecek.

 

Hikâyenin geçtiğimiz yıl yayınlanıp 3 dalda Emmy ödülü kazanan ilk sezonun bıraktığı yerden devam edeceği 2. sezonda; başrollerdeki Jean Smart ve Hannah Einbinder'ın yanı sıra Marcus, Jimmy, Kayla karakterlerini canlandıran Carl Clemons-Hopkins, Paul W. Downs, Megan Stalter gibi oyuncular rollerine geri dönerken Laurie Metcalf, Martha Kelly, Margaret Cho, Ming-Na Wen, Susie Essman ve Devon Sawa kadroya katılan yeni isimler olacak. 

 

12 Mayıs'ta ilk iki bölümüyle HBO Max ekranlarında yerini alacak olan Hacks'in 2. sezonundan yayınlanan teasera aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.