Guy Ritchie yeni belli olan projesi Toff Guys ile köklerine geri dönüyor

2.669 Gösterim
4 Mayıs 2018 11:27
Guy Ritchie yeni belli olan projesi Toff Guys ile köklerine geri dönüyor

Lock, Stock and Two Smoking Barrels ve Snatch filmleriyle kendi tarzını erkenden ortaya koyan, akabinde 2009 yılında başlayan Sherlock Holmes macerası ve King Arthur'la uyarlama projelerde de büyük bir başarı elde eden Guy Ritchie, yeni projesi Toff Guys ile köklerine geri dönüyor.


Uzun yıllardır beklenen Sherlock Holmes 3'ün akıbeti hâlâ belirsizliğini korurken, Guy Ritchie şu günlerde klasik Disney hikâyesi olan Aladdin uyarlamasıyla meşgul. Sherlock Holmes ve King Arthur sonrasında üçüncü uyarlaması projesi olacak olan Aladdin'in akabinde usta yönetmen Lock, Stock and Two Smoking Barrels ve Snatch gibi filmleriyle oluşturduğu köklerine geri dönüyor.

 

Deadline'da yer alan habere göre, Aladdin sonrasında büyük bütçeli filmlerle işini bitirip özüne geri dönmek isteyen Guy Ritchie'nin yeni projesi Toff Guys ile İngiliz bir uyuşturucu baronunun çok kazançlı imparatorluğunu Oklahomalı bir hanedana satma girişimini konu ediniyor. 2000 yapımlı Sexy Beast ve Dowtown Abbey dizisinin kesişimini bir zeminde geçecek olan film, Guy Ritchie'nin köklerine dönmesi sebebiyle uzun süredir beklenen filmi olarak anılmaya başlandı bile. Toff Guys için henüz planlanan bir vizyon tarihi bulunmamakla beraber kadrosu da belli değil ancak filmin senaryosunda Guy Ritchie'ye daha önce de beraber çalıştığı Marn Davies ve Ivan Atkinson eşlik edecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.