Güney Kore yapımı zombi filmi Peninsula'dan fragman yayınlandı

10.670 Gösterim
16 Haziran 2020 13:30
Güney Kore yapımı zombi filmi Peninsula'dan fragman yayınlandı

2016 yapımı Train to Busan'da yaşananların dört yıl sonrasını anlatan zombi filmi Peninsula'dan fragman yayınlandı.


Cannes'daki prömiyeri sonrası 2016 yazında gösterime giren ve Güney Kore'de yaklaşık 11,5 milyon seyirciye ulaşarak önemli bir gişe başarısı elde eden Zombi Ekspresi (Train to Busan)'nin devam filmi Peninsula, selefinin izinden giderek yaz aylarında gösterime girmeye hazırlanıyor.

 

İlk filmde olduğu gibi yönetmen koltuğunda Yeon Sang-ho'nun oturduğu Peninsula, Train to Busan'da yaşananların dört yıl sonrasında geçiyor. Kore'yi saran zombi istilasından çıkmayı başaran bir askeri odağına alan film, bu askerin yüklü miktarda parayı getirmek için istilanın merkezine doğru çıktığı zorlu görevde, enfekte olmadan hayatta kalanlarla tanışmasıyla birlikte gelişen olayları konu ediniyor.

 

Filmin Güney Kore'deki vizyonu için temmuz ayı hedeflense de kesin tarih henüz belli değil. Sinemaların geçen ay açıldığı Güney Kore'de yavaş geçen ilk haftalar sonucunda gişede belli oranda hareketlenmeler yaşanmaya başlandı. Variety'nin haberine göre, geçen hafta sonunda Kore'de en çok izlenen beş filmin toplam hasılat miktarı $3 milyonu geçti.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.