Güldüy Güldüy Show Çocuk ekibinin yer aldığı sinema filmleri

4.111 Gösterim
24 Ocak 2024 17:55
Güldüy Güldüy Show Çocuk ekibinin yer aldığı sinema filmleri

Yer aldıkları üç film yaklaşık 3 milyon seyirci tarafından izlenen Güldüy Güldüy Show Çocuk ekibinin yeni filmi Haydi Tut Elimi, 26 Ocak'ta vizyona girecek. Bu vesileyle, ekibin yer aldığı filmleri derledik.


Üç filmi toplamda 2,8 milyonu aşkın seyirci tarafından izlenen Güldüy Güldüy Show Çocuk ekibi dört yıl aradan sonra Haydi Tut Elimi filmiyle beyazperdeye dönüyor. Bu vesileyle, ekibin bir araya geldiği sinema filmlerini derledik.

Bizim Köyün Şarkısı

Güldüy Güldüy Show Çocuk ekibinin ilk sinema filmi Bizim Köyün Şarkısı 30 Mart 2018 tarihinde vizyona girdi. Yaklaşık 800 bin seyirci tarafından izlenen film, babalarının doğduğu köye geri dönen Çınar ve Zeynep'in şehir yaşamından köy hayatına adaptasyon sürecini konu ediniyor.

Can Dostlar

Ekip Bizim Köyün Şarkısı'nın bir yıl ardından Can Dostlar ile beyazperdeye döndü. 18 Ocak 2019 tarihinde vizyona giren, toplamda 1 milyon 200 bini aşkın seyirci tarafından izlenen film parklarını Kötü Kazım'ın elinden almak için bir araya gelen mahalleli bir grup çocuğun maceralarını konu ediniyor.

Gamonya: Hayaller Ülkesi

Ekibi Can Dostlar'dan bir yıl sonra tekrardan bir araya getiren Gamonya: Hayaller Ülkesi, 800 bini aşkın seyirci tarafından izlendi. 10 Ocak 2020 tarihinde vizyona giren film, hayal kurmayı unutmuş bir çocuk olan Umut'un kendisini fantastik diyar Gamonya'da bulmasıyla birlikte gelişen olayları takip ediyor.

Haydi Tut Elimi

Dört yıl aradan sonra ekibi tekrardan bir araya getiren Haydi Tut Elimi, dans tutkunu iki gencin, İpek ve Kaan'ın hayallerindeki dans okulunun seçmelerine katılmak için gerekli olan malum şarkının hikayesinin peşinde yaşadıkları maceraları konu ediniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.