Godzilla ve Kong: Yeni İmparatorluk'tan fragman yayınlandı

9.056 Gösterim
4 Aralık 2023 14:22
Godzilla ve Kong: Yeni İmparatorluk'tan fragman yayınlandı

Godzilla ve King Kong gibi ünlü canavarların bir araya getirildiği evrenin beşinci filmi Godzilla ve Kong: Yeni İmparatorluk'tan fragman yayınlandı. Godzilla ve Kong'u bir kez daha izleyeceğimiz film, 12 Nisan 2024'te sinemalarda vizyona girecek.


Godzilla ve King Kong gibi canavarları aynı hikâye düzleminde bir araya getiren MonsterVerse'ün beşinci filmi Godzilla ve Kong: Yeni İmparatorluk'tan (Godzilla x Kong: The New Empire) fragman yayınlandı.

 

Serinin 2021 yapımı son filmi Godzilla vs. Kong'un yönetmeni Adam Wingard'ın yeninden yönetmen koltuğuna oturduğu Godzilla ve Kong: Yeni İmparatorluk, insanlık tarafından yeni keşfedilen mistik yeraltı dünyasının iki devi Kong ve Godzilla'nın, bu kez hem insanlığın hem de kendilerinin varlığını tehdit eden bir tehlikeye karşı birleşmelerini konu ediniyor.

 

Seride daha önce yer alan Rebecca Hall, Brian Tyree Henry ve Kaylee Hottle gibi isimler rollerine dönerken, Dan Stevens ve Fala Chen yeni isimler olarak dikkat çekiyor. Terry Rossio, Jeremy Slater ve Simon Barrett'ın kaleme aldığı Godzilla ve Kong: Yeni İmparatorluk (Godzilla x Kong: The New Empire), 12 Nisan 2024 tarihinden itibaren sinemalarda izleyiciyle buluşacak.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.