Gibi dizisinin 6. sezon çekimleri başlıyor

720 Gösterim
27 Ağustos 2024 13:45
Gibi dizisinin 6. sezon çekimleri başlıyor

Exxen'in fenomen dizisi Gibi'nin altıncı sezonu geliyor. Feyyaz Yiğit'in senaryosunu kaleme alıp başrolü Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan ile paylaştığı dizinin çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak.


Exxen ve GAIN platformlarıyla birlikte 2021 yılında hız kazanan dijital platform dizileri furyasında ömrü en uzun süren yapımlardan biri olan Gibi'nin altıncı sezon hazırlıkları başladı. Dizinin başrol oyuncusu ve senaristi Feyyaz Yiğit, Instagram üzerinden yaptığı paylaşımda altıncı sezon senaryosunun tamamlandığını duyurdu.

 

Yayın hayatına 2021 yılında başlayan Gibi bugüne kadar beş sezon toplamda 55 bölüm yayınlandı. Replikleri günlük hayatta kendine yer edinen, Erasmus'la Gelen Yamyam'dan Çaça ve Cosplay'e birçok bölümü fenomen hale gelen dizinin altıncı sezon çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak. Feyyaz Yiğit'in senaryosunu Aziz Kedi ile kaleme alıp, başrolü Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan ile paylaştığı Gibi'nin altıncı sezonunun bu yıl içerisinde Exxen'de yayınlanması bekleniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.