Get Out ve Us filmleriyle adından söz ettiren Jordan Peele'ın yeni filminin vizyon tarihi belli oldu

2.527 Gösterim
10 Kasım 2020 11:55
Get Out ve Us filmleriyle adından söz ettiren Jordan Peele'ın yeni filminin vizyon tarihi belli oldu

Universal, son yılların en iyi korku filmleri arasında gösterilen Get Out ve Us'a imza atan Jordan Peele'ın yeni korku filminin vizyon tarihini açıkladı.


Deadline'ın özel haberine göre, korku türüne yeni bir soluk getiren isimlerden Jordan Peele'ın yeni korku filmi, 22 Temmuz 2022 tarihinden itibaren seyirciyle buluşacak. Yönetmenin ilk iki filminde olduğu gibi Universal'ın bünyesinde çekilecek filmle ilgili detaylar ise henüz paylaşılmadı.

 

Daha çok oyuncu ve komedyen kimliğiyle tanınan Jordan Peele, ilk uzun metraj filmi Get Out ile sürpriz yaparak 2017 Sundance Film Festivali'ne damga vurmuştu. Festivalin hemen akabinde vizyona giren $4,5 milyon bütçeli korku filmi, eleştirmenlerden tam not alarak dünya genelinde $255,4 milyon elde etmişti. Jordan Peele'ın Get Out ile yakaladığı başarıyı 2019 yılında da sürdürdüğü sonraki filmi Us da dünya genelinde $255 milyon hasılata erişmeyi başardı. 

 

Get Out'un vizyona girdiği dönemde, toplumsal hiciv içeren korku türüne ait dört farklı senaryosu daha olduğunu belirten Peele'ın yeni filminin detayları şimdiden merak konusu. Filmin önümüzdeki günlerde prodüksiyon öncesi hazırlıklarına başlanması bekleniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.