George R.R. Martin: "Game of Thrones en az 10 sezon sürmeliydi"

1.855 Gösterim
22 Ağustos 2022 20:42
George R.R. Martin: "Game of Thrones en az 10 sezon sürmeliydi"

House of the Dragon'ın prömiyer yaptığı günlerde The Wall Street Journal'a konuşan George R.R. Martin, Game of Thrones'un en az 10 sezon, hatta mümkünse 12 ya da 13 sezon sürmesi gerektiğini söyledi.


House of the Dragon pazar akşamı HBO'da gösterime girerken The Wall Street Journal'a konuşan Game of Thrones'un yazarı George R.R. Martin; izlenme rekorları kırarak tüm zamanların en başarılı dizileri arasında yerini almış, Emmy'nin gediklilerinden olmuş ve yıllar içerisinde büyük bir hayran kitlesi kazanmış olsa da dizinin ortak yaratıcıları David Benioff ve D.B. Weiss tarafından sekiz sezonun ardından bitirilmesi uygun görülen Game of Thrones'un en az 10 sezon sürmesi gerektiğini savunduğunu ama o dönemde ikna çabalarında başarılı olamadığını söyledi.

 

Dünyayı, hikâyeyi ve tüm karakterleri yaratmak dışında son sezonlarda diziye pek bir katkısı olmadığını açıklayan yazar, son bölümleri ve finali birçok izleyici için tam anlamıyla hayal kırıklığına dönüşen dizinin kitapları tam olarak ekrana aktarabilmesi ve daha doğru bir hikâye anlatımı için 12 hatta 13 sezonda tamamlanması gerektiğine inandığını açıklarken, şu anda House of the Dragon'da orijinal dizide sahip olduğundan daha fazla etkiye sahip olduğunu ekledi.

Kaynak: Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.