Gelişen Sinema Pazarları Konferansı, 19 - 21 Kasım tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek

1.334 Gösterim
29 Haziran 2019 12:44
Gelişen Sinema Pazarları Konferansı, 19 - 21 Kasım tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek

Geçtiğimiz yıl 20 - 22 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen Gelişen Sinema Pazarları Konferansı (Emerging Cinema Markets Conference)'nın bu yılki tarihinin 19 - 21 Kasım 2019 olduğu açıklandı.


DTS Events ve The Big Picture'ın ev sahipliği yapmaya devam edeceği Gelişen Sinema Pazarları Konferansı, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da üç gün boyunca düzenlenecek olan paneller, atölye çalışmaları ve konuşmalarla odağına Türkiye, Afrika, Balkanlar ve Orta Asya'yı alarak; bu bölgelerdeki sektörel durumu, gelişmeleri ve imkânları yakından takip ederek tartışacak. Ve tüm bunların yanı sıra bölgelerdeki sektörel sorunlar üzerine eğilmeye de devam edecek.

 

Önceki yıl olduğu gibi 2019 konferasında da dünya genelinden ve ülkemizden sektörün önde gelen isimlerinin konuşmacı olarak katılacağı Gelişen Sinema Pazarları Konferansı, bu yıl 19 - 21 Kasım tarihleri arasında The Grand Tarabya Hotel'de gerçekleşecek. Önümüzdeki haftalarda konuşmacı, konferans detayları ve programa dair bilgileri açıklanacak olan etkinliğin web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.