Gecenin Ucunda dizisinin yayın tarihi açıklandı

8.255 Gösterim
29 Eylül 2022 18:14
Gecenin Ucunda dizisinin yayın tarihi açıklandı

Neslihan Atagül'ün başrolü Kadir Doğulu ile paylaştığı Gecenin Ucunda dizisi 5 Ekim'den itibaren çarşamba akşamları Star TV'de izleyiciyle buluşacak.


Peride Celal'in ilk kez 1963 yılında Gecenin Ucundaki Işık adıyla yayınlanan romanından uyarlanan Gecenin Ucunda dizisi, 5 Ekim'den itibaren çarşamba akşamları Star TV'de ekranlara gelecek.. Böylelikle çarşamba günleri televizyon ekranlarına gelen dizi sayısı beşe yükselecek.

 

Star TV'nin geçtiğimiz cuma günü yayına başlayan Yalı Çapkını dizisinin ardından bu sezonki ikinci dizisi olan Gecenin Ucunda, iş hayatından sıyrılıp kendini bulma yolculuğuna çıkan Macide'nin bu yolculukta sınandığı aşk hikayesinin değiştirdiği yaşamları konu ediniyor. Daha önce Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde bir araya gelen Başar Başaran-Emre Özdür ikilisinin kaleme aldığı Barış Erçetin'in yönettiği dizinin yapımcılığını TMC Film ve Alim Yapım üstleniyor. 5 Ekim'den itibaren çarşamba akşamları ekranlara gelecek olan dizinin oyuncu kadrosunda Sarp Levendoğlu, Tuba Ünsal, Zuhal Olcay, Hazal Şenel, Bestemsu Özdemir, Kaan Taşaner, Bertan Asllani gibi isimler de yer alıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.