Gangs of London'ın 2. sezonundan teaser yayınlandı

11.691 Gösterim
20 Aralık 2021 14:57
Gangs of London'ın 2. sezonundan teaser yayınlandı

İngiliz suç dizisi Gangs of London'ın 2. sezonundan teaser ve ilk görseller yayınlandı. Dizinin yeni sezonu, 17 Kasım 2022'de ekranlarda olacak.


2006 yılında yayınlanan aynı isimli video oyunundan esinlenen, günümüz Londra'sında düşman çeteler ve uluslararası suç organizasyonlarının çekişmelerini konu edinen Gangs of London'ın 2. sezonundan kamera arkası görüntülerin de yer aldığı teaser ve ilk görseller yayınlandı. 2020 yılında yayınlanan ilk sezonuyla Chernobyl'in ardından en popüler Sky Atlantic yapımı konumuna gelen dizinin yaratıcılığını The Raid filmleriyle bilinen Gareth Evans, Matt Flannery ile birlikte yapıyor.

 

İlk sezonunda şehrin en güçlü suç örgütünün lideri olan Finn Wallece'ın öldürülmesinin ardından oluşan kaos ortamında birbirlerine üstünlük kurmak isteyen çetelerin Londra'yı savaş alanına çevirmesini izlediğimiz dizinin 2. sezonunda hikâye, ilk sezon finalinin bir yıl sonrasını anlatarak başlayacak. Peaky Blinders'ta John Shelby'yi canlandıran Joe Cole'un, babasının öldürülmesiyle kendisini taht mücadelesinde bulan Sean Wallace'ı, Game of Thrones'ta Catelyn Stark'ı canlandıran Michelle Fairley'nin ise Sean Wallece'ın geride bıraktığı eşi Marian Wallace'ı oynadığı dizide; Sope Dirisu, Paapa Essiedu, Lucian Msamati, Orli Shuka, Brian Vernel, Narges Rashidi, Asif Raza ve Valene Kane gibi isimler ikiliye eşlik ediyor. 

 

İlk sezonu 9 bölüm olan dizinin 2. sezonunun 8 bölümden oluşması ve 2022'de henüz net olarak belli olmayan bir tarihte yayınlanması bekleniyor. The Gangs of London'ın 2. sezonundan yayınlanan teasera ve ilk görsellere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.