Gain’de ücretsiz izleyebileceğiniz birbirinden farklı üç komedi

4.696 Gösterim
27 Mayıs 2021 16:56
Gain’de ücretsiz izleyebileceğiniz birbirinden farklı üç komedi

Farklı hikayeleri izleyiciyle buluşturan Gain üzerinde ücretsiz olarak  izleyebileceğiniz, hepsi birbirinden eğlenceli üç kısa komedi filmini sizler için derledik.


The Brunchers

Başrollerini Tom Burke ile Game of Thrones ve The Tudors gibi dizilerden tanıdığımız Natalie Dormer’ın paylaştığı 17 dakikalık bu kısa film, brunch yapmak için restoran ararken ilişkilere ve hayata dair yapılan sorgulamalara kapılan bir çifti anlatıyor. Moda olan şeyleri yapmaya takıntılı olan bir kadın, herkesi ve her şeyi eleştirmeye hazır bir adamın tespitleriyle ve modern hayata dair eleştirileriyle The Brunchers, gözünüzü açıp kapayıncaya kadar izleyip bitireceğiniz bir klasik.

 

Yaptığımız şeyleri istediğimiz için mi yoksa öyle yapmamız gerektiğini düşündüğümüz için mi yapıyoruz? Bir Brunch yapıldıysa ancak kimse görmediyse gerçekten yapılmış mıdır? İlk bakışta basit bir komedi olarak görünen The Brunchers’ın altı oldukça anlamlı metaforlar ile doldurulmuş.

 

Matt Winn’in yönetmenliğiyle zenginleşen bu yapım çıktığı 2014 yılında 4 ayrı ödüle layık görülmüştü. Bu eğlenceli olduğu kadar kışkırtıcı kısa filmi Gain’de Premium üyelik almadan izlemeniz mümkün.

 

Palindromes

Wes Anderson esintili bu büyülü hikaye, Otto isminde her şeyini planlı yapan, hayatında sürprize ve farklılığa yer olmayan bir adamın hayatına giren kadınla yaşadığı değişimi anlatan 7 dakikalık modern bir masal.

 

“Simetri hastalığına” sahip olan Otto, simetrik yüz hatlarına sahip bir kadına aşık olur ancak başına daha önce böyle bir şey gelmediği için ne yapacağını bilememektedir. Nicholas Colla’nın yönetmenliğini üstlendiği Ben Ridgwell ve Mahalia Brown’ın başrollerinde oynadığı bu kısa film, görsel olarak kusursuz bir simetri içeriyor. Hikayesiyle duygulara hitap ettiği kadar, simetrisiyle gözleri de doyuran bir film.

 

Gain platformunda ücretsiz izleyebileceğiniz bu yapım, romantik komedi türünün başarılı örneklerinden.

 

Speed Dating

Çaresizce hayallerinin erkeğini bulmaya çalışan tatlı ve sade Ava son bir çare olarak, hızlı flört etme etkinliğine katılır. Ancak karşılaştığı absürt karakterler, "bekar olmak o kadar da kötü değilmiş” dedirtmeye başlar. 2014 yapımı Speed Dating işte böyle basit görünen bir hikayeyi anlatma tarzı ve teknikleriyle benzerlerinin arasından sıyrılarak bambaşka bir şeye dönüşüyor.

 

Bu karakterler her ne kadar absürt olsalar da, her kadının “evet ben böyle bir adamla flört etmiştim” diyebileceği kadar da yaygınlar. Kendine has, büyüleyici bir dünyası olan film, pikselli yapısı sayesinde gerçekliği esnetebiliyor ve bize hayal gücünden parçalar sunabiliyor.

 

Gain platformunda ücretsiz izleyebileceğiniz bu kısa film, sizlere keyifli bir 11 dakika sunuyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.