Gain'in yeni dizisi Duran'ın ekibiyle yapılan röportaj yayınlandı

4.556 Gösterim
14 Ocak 2022 10:50
Gain'in yeni dizisi Duran'ın ekibiyle yapılan röportaj yayınlandı

11 Ocak'ta ilk iki bölümüyle Gain ekranlarında izleyiciyle buluşan gençlik dizisi Duran'ın ekibiyle yapılan bir röportaj yayınlandı.


11 Ocak günü ilk iki bölümüyle Gain ekranlarında izleyiciyle buluşan, yaşadıkları mahalleden bir an önce kurtulma amacında olan ve hayallerinin peşinden koşarken oldukça fazla bedel ödeyen bir grup arkadaşın hikâyesini anlatan gençlik dizisi Duran'ın yaklaşık 10 hafta birlikte çalışan ekibiyle yapılan bir röportaj yayınlandı. 

 

Murat Şevket'le birlikte senaryoyu yazan dizinin yönetmeni Yunus Ozan Korkut, projedeki rolüne 6 haftalık dövüş eğitimi alarak hazırlanan, en büyük amacı Muay Thai turnuvasını kazanarak ünlü bir dövüşçü olmak olan Celal karakterini canlandıran Oktay Çubuk, yıllar sonra dizi setlerine geri dönerek Altın Eldivenler spor salonunun sahibi eski şampiyon boksör Hakkı'ya hayat veren İlyas Salman, Hakkı’nın Almanya'da yaşayan yıllardır görmediği torunu Aslı'yı oynayan Bahar Şahin ve Dilan karakterini canlandıran genç oyuncu Nil Keser'in projeyle ilgili görüşlerini dinleyebileceğiniz röportaja aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Dizinin konusu şöyle:

 

Duran, Celal ve Mustafa’nın ortak amacı bir yolunu bulup yaşadıkları varoş mahalleden bir an önce kurtulmaktır. Duran (Oktay Çubuk), Muay Thai turnuvasını kazanmak, varlıklı ve ünlü bir dövüşçü olmak ister. Celal (Burak Can Doğan) başarısız denemelerinin ardından bir rap bestesi üstüne çalışmaya başlar. Mustafa (Batuhan Gelener) ise mahallenin nüfuz sahibi çetesine kapağı atmaya çalışır. Altın Eldivenler spor salonunun sahibi eski şampiyon boksör Hakkı (İlyas Salman) için de yaklaşmakta olan turnuva mahallenin nüfuzlu abisi Sedat’a (Erdem Şenocak) olan borçlarından kurtulmak için de tek fırsattır. Hakkı’nın yıllardır görmediği Almanya’da yaşayan torunu Aslı’nın (Bahar Şahin) çalıntı bir elmasla çıkagelmesi ve sonrasında bir kaza sonucu elması kaybetmesi mahalledeki dengeleri altüst eder.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.