Gain'in yeni dizisi Duran, ilk 2 bölümüyle yayında

10.485 Gösterim
11 Ocak 2022 15:19
Gain'in yeni dizisi Duran, ilk 2 bölümüyle yayında

Başrollerinde Oktay Çubuk ve Bahar Şahin'in yer aldığı, İlyas Salman'ın uzun yıllar sonra dizi setlerine geri döndüğü Duran, ilk 2 bölümüyle Gain'de yayınlanmaya başladı.


Yönetmenliğini Yunus Ozan Korkut’un yaptığı, senaryosunu Murat Şevket ve Yunus Ozan Korkut’un birlikte yazdığı Duran'ın, 45'er dakikalık 9 bölümden oluşacak ilk sezonu bugün başladı. İlk 2 bölümü art arda yayınlanan dizi, yaşadıkları varoş mahalleden kurtulmak için planlar yapan, sırasıyla Oktay Çubuk, Burak Can Doğan ve Batuhan Gelener tarafından canlandırılan Duran, Celal ve Mustafa adındaki üç gencin beklenmedik bir kesişmeyle kendilerini içinde buldukları macerayı konu ediniyor. Bu üç oyuncuya başrollerde; Altın Eldivenler spor salonunun sahibi eski şampiyon boksör Hakkı'yı canlandıran sinemanın usta oyuncusu İlyas Salman ile Hakkı’nın Almanya'da yaşayan yıllardır görmediği  torunu Aslı'yı canlandıran, son dönemde yıldızı parlayan genç oyunculardan olan Bahar Şahin eşlik ediyor. Dizinin kadrosunda ayrıca Erdem Şenocak, Nil Keser, Zen-G, Mehmet Bozdoğan, Ozan Buz, Lorin Merhart, Cem Söküt gibi isimler yer alıyor.

 

İşleri berbat etmenin kıyısında olan üçlünün, önemli ama bir o kadar da riskli bir işin peşindeyken gecenin karanlığında yaşadıkları bir çarpışmayla hayatlarına giren gizemli bir kadınla, iyice sarpa saran hikâyesinin başladığı ilk iki bölümün fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.