Gain'in yeni dizisi Aslında Özgürsün'den tanıtım videosu yayınlandı

5.231 Gösterim
9 Mart 2022 12:15
Gain'in yeni dizisi Aslında Özgürsün'den tanıtım videosu yayınlandı

Duygu Asena'nın aynı adlı eserinden uyarlanan, Gain'in yeni dizisi Aslında Özgürsün'den ilk tanıtım videosu yayınlandı. Geçtiğimiz günlerde sete çıkan dizinin başrollerinde Bade İşcil ve Deniz Çakır yer alıyor.


Türkiye’de kadın hakları konusunun geniş kitlelerce konuşulmasını sağlayan ilk isimlerden olan gazeteci-yazar Duygu Asena’nın aynı adı taşıyan eserinden uyarlanan, toplumun ve erkeklerin dayattığı kurallara karşı çıkan Belgin ve Berna isimli 40 yaşlarındaki iki kadının arkadaşlığını, özgürlük ve kimlik arayışlarını anlatan Aslında Özgürsün dizisinden ilk tanıtım videosu yayınlandı.

 

Ali Kemal Güven’in senaryosunu yazıp yönettiği dizide, farklı çevrelerden farklı hayatlar yaşayan ancak benzer sorunlarla mücadele etmek zorunda kalan iki çocukluk arkadaşından güçlü, dediğim dedik, aşka âşık ama hayatta sadece kendisine dayanan Berna’yı Deniz Çakır canlandırırken, kendini eşine ve iki çocuğuna adamış, hayalinin bu olduğunu sanırken yeni tanıştığı özgür ruhlu bir adama âşık olmaya başlayan Belgin’e Bade İşcil hayat veriyor.

Geçtiğimiz günlerde sete çıkan dizinin kadrosunda Bade İşcil ve Deniz Çakır'ın yanı sıra Alican Yücesoy, Burak Yamantürk, Saygın Soysal, Berk Cankat, Ceren Taşçı, Sergen Deveci, Ecrin Bolkar, Perihan Savaş, Aslı İçözü, Nurhan Özenen ve Nükhet Duru gibi isimler yer alıyor. Usta oyuncu Zuhal Olcay ise konuk oyuncu olarak sürpriz bir performansa imza atmaya hazırlanıyor.

 

Bir Gain orijinal yapımı olarak izleyiciyle buluşacak olan Aslında Özgürsün dizisinden yayınlanan ilk tanıtım videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.