Gain'in yeni dizisi Aslında Özgürsün'den fragman yayınlandı

7.953 Gösterim
18 Nisan 2022 14:20
Gain'in yeni dizisi Aslında Özgürsün'den fragman yayınlandı

Başrollerinde Deniz Çakır ve Bade İşcil'in yer aldığı Aslında Özgürsün dizisinden fragman yayınlandı. Duygu Asena'nın aynı adlı eserinden uyarlanan dizi, Gain ekranlarında izleyiciyle buluşacak.


Deniz Çakır ve Bade İşcil'in hayat verdiği Berna ve Belgin isimli çocukluk arkadaşı olan iki kadının dostluğunu, özgürlük ve kimlik arayışlarını konu alan Aslında Özgürsün dizisinden fragman yayınlandı. Duygu Asena'nın, toplumun ve erkeklerin dayattığı kurallara karşı çıkan iki kadını merkezine alarak okuyucuyu kadın-erkek ilişkilerini yeniden düşünmeye çağıran aynı adlı eserinden uyarlanan dizi, Gain ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

 

Çilingir Sofrası adlı filmi İstanbul Film Festivali'nde Ulusal Yarışma'da Altın Lale için yarışan Ali Kemal Güven’in senaryosunu yazıp yönettiği Aslında Özgürsün'de; ilişkiler, dostluklar ve hayat silsilesinde mutluluğu arayan iki arkadaştan Berna'yı son olarak Masumiyet dizisinde rol alan Deniz Çakır, Belgin'i ise son olarak Aşk 101'de izleyicinin karşısına çıkan Bade İşcil canlandırıyor. Zuhal Olcay'ın konuk oyuncu olarak yer aldığı dizinin kadrosunda bu oyuncuların beraberinde; Alican Yücesoy, Burak Yamantürk, Saygın Soysal, Berk Cankat, Ceren Taşçı, Sergen Deveci, Ecrin Bolkar, Perihan Savaş, Aslı İçözü, Nurhan Özenen ve Nükhet Duru gibi isimler bulunuyor.

 

Gain orijinal yapımı olan Aslında Özgürsün dizisinin Kalben'in Çek şarkısı eşliğinde "Keşke yeniden çocuk olsak, hiç böyle dertlerimiz olmasa…" notuyla  paylaşılan fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.